Om oss

Om oss

 

Göran Hagelberg med sin traktorgrävare var en bekant syn för många i Kyrkslätt redan från mitten av 1960-talet. Enmansföretaget sysselsattes året om av arbetet på Finska Socker Ab. Det välgjorda arbetet gjorde att efterfrågan steg och snart anställdes mer personal till företaget.

1975, då företaget ändrades till aktiebolag, hade det redan över tio anställda. Som en ny del av servicen kom försäljning och leverans av stenmaterial. Än idag är försäljningen av grus och annat stenmaterial en viktig del av företagets verksamhet.

2005 var tiden inne för generationsskifte då byggmästare Guy Hagelberg tog över ledningen av företaget.

Nu finns det över 40 heltidsanställda på företaget, förutom de egna anställda anlitar vi flera pålitliga och långtida underleverantörer och samarbetspartners. Maskinparken har också ökat och blivit mångsidigare. Istället för traktorgrävmaskiner finns det nu moderna grävmaskiner, hjullastare, lastbilar, dumpers, bulldozers och vägmaskiner. Upprätthållandet och det aktiva uppdaterandet av maskinparken har en stor betydelse i företagets arbete.

Företagets framgång garanteras inte bara av maskiner, utan främst av en kunnig och pålitlig personal med gott humör som har våra kunders bästa i tankarna.

 

 

 

 

LuotettavaKumppaniyritys