Meistä

Meistä

 

Göran Hagelberg ja traktorikaivurit on tuttu näky Kirkkonummella jo 1960-luvun puolesta välistä lähtien. Suomen Sokerin työmaa työllisti silloin yhden miehen yrityksen kokonaan. Hyvin tehdyn työn ansiosta maanrakennuspalveluiden kysyntä kasvoi pikkuhiljaa, ja väkeä palkattiin lisää töihin.

 

Vuonna 1975, kun yhtiömuodoksi vaihtui osakeyhtiö, Oy Göran Hagelberg Ab:lla oli työntekijöitä jo reilu kymmenen. Uutena palveluna tuli mukaan soranajo ja kiviainesmyynti. Vielä tänäkin päivänä kiviaineksen myynti on yksi toiminnan kulmakivistä.

 

Vuonna 2005 Oy Göran Hagelberg Ab kävi läpi sukupolvenvaihdoksen. Perheyrityksen johtoon astui rakennusmestari Guy Hagelberg. Guy toimii Oy Göran Hagelberg Ab:n toimitusjohtajana.

 

Nyt vakituisia työntekijöitä on reilu neljäkymmentä, ja miehistövahvuutta lisäävät pitkäaikaiset ja luotettavat alihankkijat sekä kumppanit. Konekantakin on muuttunut ja lisääntynyt. Traktorikaivurin tilalle ovat tulleet modernit kaivinkoneet, pyöräkuormaajat, kuorma-autot, dumpperit, puskutraktorit sekä tiekoneet. Kaluston korkeatasoinen ylläpito ja aktiivinen päivittäminen ovat yhtiön jatkuvuuden kannalta erittäin tärkeä osa-alue.

 

Kaluston lisäksi yrityksen menestyksen on taannut osaava, luotettava ja hyväntuulinen henkilökunta, joka on sitoutunut ajattelemaan asiakkaidemme parasta.